Call us
Bel mij: 06 20324710     
Mail us
 

Wie ben ik?

Huib van der Windt, meer dan 40 jaar werkzaam geweest bij Kolpa Makelaars, een bedrijf, dat allround al meer dan 100 jaar toonaangevend is in de makelaardij in de breedste zin: taxaties, woning- en bedrijfsmakelaardij, onteigeningen, planschades, rental service en hypotheekbemiddeling. Tussen al deze specialisaties ben ik generalist met de relatielijnen om specialistische onderwerpen te kunnen behandelen.

Via de Mulo, HBS en militaire dienst werd ik assistent van Jacques Kolpa in de woningmakelaardij. Beëdigd als makelaar in onroerende zaken en later als makelaar in hypotheken. In de avonduren studeerde ik Hongaars en Spaans, maar die kennis is grotendeels vervlogen. Tussen 1975 en 1980 volgde ik de avondstudie Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Buiten Kolpa Makelaars vervul(de) ik onder andere de volgende functies:

  • Bestuurslid en voorzitter van de NVM Rotterdam.
  • Secretaris van het Genootschap van Makelaars in Hypotheken.
  • Voorzitter supportersvereniging FC Dordrecht.
  • Voorzitter Centrum Platform Gemeente Dordrecht.

Na mijn vertrek bij Kolpa heb ik wetenschapsfilosofie (filosofie van het recht) gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ook ben ik partner in de bv In Tre, tezamen met twee voormalige concurrenten/vrienden.

Vanaf medio 2009 ben ik onafhankelijk adviseur. Quirien Baronesse Van Dorth tot Medler-Van der Hoeff is zo lief om daarin te ondersteunen. Graag zal ik uw opdracht met passie tot een goed einde proberen te brengen.